Sinterklaas Knutselen Tips! – Sinterklaastips.be ✅

Black FridayBlack Friday

Knutselen met Sinterklaas: 3 tips voor een creatieve bezigheid

Sinterklaas knutselen doe je het liefst op een gure en donkere dag in november als het waait en regent. Met een heerlijk kopje thee en speculaas erbij kun je knutselen voor Sinterklaas. Het kan een cadeautje voor Sint zijn, of als decoratie/versiering voor in huis. Het is een heerlijk om lekker bezig te zijn en je een aantal uur te focussen op deze leuke bezigheid: knutselen met Sinterklaas.Tip 1: Sinterklaas knutselen

HEMA en andere bedrijven hebben hele leuke ideeën om de allerleukste surprises en knutsels te maken. Niet alleen is hun assortiment heel uitgebreid, ze geven ook leuke tips mee. 

Tip 2: Laat kinderen knutselen voor Sinterklaas 

Je kunt van papier sinterklaas of zwarte piet vouwen. Maar ook een stoomboot of schoorsteen. Of de zak van Sinterklaas of een aftelkalender. Op knutselopdrachten.nl vind je hele leuke uitgewerkte ideeën, zodat je gelijk aan de slag kan. Tenminste, als je al het materiaal in huis hebt.

Tip 3: Download bouwplaten, print ze uit en dan knutselen. Sinterklaas heb je zo zelf gemaakt!

Bouwplaten zijn tekeningen met daarop duidelijke lijnen hoe de vorm uitgeknipt moet worden. Bouwplaten heb je in allerlei vormen, zoals een mijter, een pieten- of sinterklaas masker, een pieten diploma of een verlanglijstje. Op de site van sinterklaasfan.nl kun je een aantal bouwplaten gratis downloaden, uitprinten en knutselen. Het is echt een leuke bezigheid voor de zondagmiddag.